Sorteerspeelgoed Tropik - Mijn eerste vormen

Leer vormen en kleuren kennen met deze houten legpuzzel

Staat: Nieuw product

Janod

JS523

Laat je meenemen in de wereld van kleuren en vormen onder de vleugels van deze tropische vogels.

Vertrek naar warmere oorden met dit houten 3-in-1 speelgoed voor vroegtijdig leren: kinderen vanaf 12 maanden zullen urenlang plezier beleven! Ze leren vormen door de 6 elementen (rond, vierkant, driehoek) in de houten basis te passen, ze raken vertrouwd met kleuren en ontwikkelen hun fijne motoriek en coördinatie door de stukken op de juiste plaats te leggen

16,95 €

13,56 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08266

SamenstellingenHout
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 1 jaar
DiertjesVogel
STOP/FINISTOP

Tropik Mijn eerste vormen van JANOD is leerrijk houten speelgoed voor kinderen vanaf 12 maanden. Elke kleur wordt geassocieerd met een vorm en een vogel! Een houten sorteer- en matching-speelgoed dat baby's vanaf 1 jaar zal vermaken. In goed gezelschap van deze drie mooie vogels zal je peuter zijn hand-oog coördinatie ontwikkelen. Dit kleurrijke speelgoed voor de eerste levensjaren geeft een tropisch tintje aan de kamer van uw baby! Babyspeelgoed gemaakt van verf op waterbasis en hout uit duurzaam beheerde, FSC®-gecertificeerde bossen.

Afmetingen: 27 x 12 x 8,2 cm
Materiaal: hout (multiplex en mdf, afgewerkt met verf op waterbasis)

Leuke tip: Vertrek meteen naar warme en kleurrijke landschappen met het TROPIK-assortiment van Janod: vrolijke en vertederende dieren in leuke en levendige kleuren, voor exotische spelletjes en speelgoed dat uitnodigt om te spelen en te dromen ☼

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.