Spannend gezelschapsspel - Avonturenland

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28164

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Het land heeft rijke steden, uitgestrekte wouden en ruige bergketens. In de mistige gebieden rond de grote rivier heerst echter gevaar. Enkel de moedigste avonturiers durven de uitdagingen aangaan.

Verplaats je avonturier doordacht, bewijs je moed in de strijd tegen mistmonsters en kom in de gunst van de koning!

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300930

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 10 jaar

Eén spel - drie avonturen: 'De Kameraden', 'De roemrijken' en 'Vlucht naar de steden'... kies bij het begin van het spel een scenario. Geschikt voor kids vanaf 10 jaar, 2-4 spelers. Gemiddelde speelduur: 45 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
31.96.831.51.512
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories