Spannend gezelschapsspel - Avonturenland

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28164

Gezelschapsspelen van HABA (140)

Het land heeft rijke steden, uitgestrekte wouden en ruige bergketens. In de mistige gebieden rond de grote rivier heerst echter gevaar. Enkel de moedigste avonturiers durven de uitdagingen aangaan.

Verplaats je avonturier doordacht, bewijs je moed in de strijd tegen mistmonsters en kom in de gunst van de koning!

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300930

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 10 jaar

Eén spel - drie avonturen: 'De Kameraden', 'De roemrijken' en 'Vlucht naar de steden'... kies bij het begin van het spel een scenario. Geschikt voor kids vanaf 10 jaar, 2-4 spelers. Gemiddelde speelduur: 45 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
31.96.831.51.512
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories