Spelklassieker - Slangen & Ladders

Klassiek borspel voor kinderen vanaf 5 jaar

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ080

Spelen we een spel met Djeco? (60)

Djeco geeft graag een eigen twist aan klassieke spelletjes, dat wist je misschien al. Maar wie herinnert zich nog het superspannende gezelschapspel 'Slangen en ladders'?

Bij dit vrolijke bordspel voor de ganse familie ondernemen de pinguïns een dolle race over het spekgladde ijs: via de ladders kan je een binnenweg nemen, maar let op dat niet één van de sluwe pooldieren je vangt in zijn net!

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05208

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Het reuze leuke gezelschapsspel Slangen en ladders, een spelklassieker van formaat die door Djeco helemaal opnieuw uitgevonden is en zorgt voor hilariteit tijdens het spelletjes moment. Djeco toverde het spel om in een plezante ijswereld vol racende pinguins die met de ladders sneller aan de finish willen geraken, maar let op en raakt niet verstrikt in de netten van de andere pooldieren.

Spelinhoud: stevig spelbord, 4 houten pinguïns, 1 dobbelsteen en spelregels

Aantal spelers: 2 - 4
Spelduur: ca. 10 min
Leeftijd: van 5 - 99 jaar
Afmetingen doos: 38 x 16 x 3 cm

Het Franse Djeco maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2015.93.20.501
  • Door Anonymous A.
  •  de 02/11/2021
Mooi vormgegeven, heel leuk spel!
  • Door Anonymous A.
  •  de 29/01/2018
Prima
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Spelen we een spel met Djeco?
Inspiratie en stories