Spelletje Wie ben ik? - Dieren - Tout autour du monde

Leuk gezelschapsspelletje om dieren te herkennen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

NOE408

Het leren herkennen van dieren is een topspel waar je veel plezier aan beleeft!

Trek een dierenkaart en stel vragen om te weten te komen wie het is maar wees wel snel want als de zandloper leeg is dan is je tijd om.

16,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 719360

CollectieTout autour du monde

Dit wie ben ik spelletje komt uit de collectie van Tout autour du monde van MOULIN ROTY. De contrasterende zwart - wit afbeeldingen helpen je kindje om zich te concentreren op de details. (strepen, vlekken, ...)

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Afmetingen: 13,5 x 1,5 x 3 cm
Materiaal: karton, polyester, latex, siliconen, PVC

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!