Sportieve klerenset - Sporttijd

Staat: Nieuw product

Haba

HAB714

Welkom in Haba's poppenwereld! (61)

Ook poppen willen wel eens gaan sporten toch? Of ze gaan mee naar je dans- of turnles, dan komt deze poppenklerenset Sporttijd perfect van pas. 

Dit setje mag gewassen worden en past voor alle Haba poppen van 30 cm

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305536

CollectiePoppenwereld
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Haba klerenset Sporttijd komt uit de poppenwereld collectie van Haba en past op alles Haba poppen van 30 cm, bijvoorbeeld Coco of Cassie. Dit setje bestaat uit een sportief truitje met velcro, groene legging en heerlijke bijpassende pet met elastiek.
 

Materiaal: polyester
Leeftijd: 18 maanden
Wassen op 30°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories