Sprookjesachtig kussen - Acorn

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP300

Fabelab's Enchanted Forest (26)

Sssst, ook in het magische bos leven wezens die af en toe een dutje kunnen gebruiken. Zie hier een slapende eikel uit de Enchanted Forest collectie van het Deense Fabelab.

Zijn voornaamste kenmerken: zacht van karakter en lief voor de huid dankzij de duurzame materialen. Aarden doet dit sierkussen op de sofa, je bed, of ...

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2006237784

CollectieEnchanted Forest
TypeKussens
KleurBruin

Knuffelzacht en decoratief sierkussen Acorn uit de dromerige collectie van Fabelab. Lekker zacht, leuk in de cosy corners van je huis en helemaal gemaakt uit organisch katoen.

Afmetingen: 23 x 16,5 cm
Materiaal: 100% organisch katoen - recron vulling

_

Aan de rand van het Enchanted Forest in het land van FABELAB, net voorbij de olijfgroene bomen kunnen de kinderen bloemblaadjes verzamelen en hun curiositeit loslaten op de planten, dieren en andere bewoners van het magische bos. Boordevol kleur, avontuur en gezelligheid ontrafelt de natuur zijn geheimen. Na alle avonturen kan je lekker bij elkaar kruipen onder het heerlijke patchwork dekentjes en luisteren naar het ruisen van de wind en het bosleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Enchanted Forest
Inspiratie en stories