Stevig telboek - En de maan lachte

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM018

Apollo 11 inspiratie (119)

Een prachtboekje om mee naar bed te gaan, om samen in te kijken of om op een speelse manier te leren tellen van een tot tien.

Van een tot tien sterren, van een tot tien dieren. Dit vierkant telboek, uit stevig karton, sprankelt even hard als de sterren boven aan de hemel!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047709930

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurPetr Horacek
IllustratorPetr Horáček
GenrePeuterboeken
ThemaKleuren en cijfers

Tel mee met de prachtige prenten van Petr Horáček en val net zoals de maan aan het eind van het verhaal lachend in slaap. Hij kijkt nog een laatste keer neer op de boerderij waar alles weer is zoals het hoort en vertrekt naar dromenland.

Auteur en illustraties: Petr Horáček
Uitgeverij: Lemniscaat
Aantal pagina's: 26
Afmetingen: 18 x 18 x 1,5 cm
Uitvoering: stevig kartonboek
Verschijningsdatum: januari 2018
Leeftijd: vanaf ongeveer 1 jaar

De pers over En de maan lachte:
‘Het allerleukste is dat het plezier in het maken van de pagina’s afspat, vooral de kleuren zijn prachtig. Een erg vrolijk, speels en aantrekkelijk boekje.’ - leestafel

‘Vrolijk, leuk en leerzaam zijn de drie kernwoorden van deze stevige kartonnen boekjes.’ - Bangersisters.nl

Dit kartonboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.180.180.3
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories