Stevig telboekje - Umi de zeemeermin telt tot tien

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA149

Umi de zeemeermin en haar mama maken een tochtje in zee. Er is zoveel wonderlijks te zien onder water: zeepaardjes, schelpen, parels, kwalletjes …

Umi vindt het allemaal zo mooi dat ze niet goed oplet. Waar is haar mama nu?

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044838442

AuteurSuzanne Diederen
IllustratorSuzanne Diederen
GenrePeuterboeken
ThemaKleuren en cijfers

Telboekje Umi de Zeemeermin telt tot tien is een lief telboekje op rijm dat uitnodigt om samen te kijken, te praten en tellen. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema.

Auteur en illustrator: Suzanne Diederen
Uitgeverij: Clavis
Afmetingen: 22 x 21,1 x 1,4 cm
Leeftijd: vanaf 2,5 jaar
Aantal pagina's: 20
ISBN: 9789044838442

_

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.