Stijlvolle Ma Corolle zwarte avondjurk

Staat: Nieuw product

Corolle

COR085

Ma Corolle collectie by Corolle (65)

Heb je iets te vieren of is er een feestje thuis doe je Ma Corolle pop dan ook iets feestelijks aan zodat ze mooi in het geheel past. Wat dacht je van deze prachtige zwart avondjurk met thule rok en grote zilveren strik. Een plaatje nietwaar?

22,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FPK92

Prachtig en stijlvol zwart avondjurk uit de Ma Corolle-collectie van Corolle.

Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg hippe accessoires waar je uit kunt kiezen, zoals deze mooie avondjurk. Er is ook nog een variant met grijs en goud verkrijgbaar. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Opgelet: deze outfit is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories