Stijlvolle oversized Shine zonnebril (+10j.)

Staat: Nieuw product

Real Kids shades

Met de stijlvolle oversized Shine zonnebril ben je een echte diva! Deze RKS Fabulous kinder zonnebril biedt perfecte UV bescherming voor...

25,50 €

5,10 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Met de stijlvolle oversized Shine zonnebril ben je een echte diva! Deze RKS Fabulous kinder zonnebril biedt perfecte UV bescherming voor girly's vanaf 10 jaar. Met 100% UVA/UVB bescherming, schok- en stootvaste lenzen van polycarbonaat. De bril is leuk verpakt in een transparante opberghoes met karabijnhaak. Kussen tussen 3 trendy kleuren.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Real Kids shades -Wanneer kinderen worden blootgesteld aan de zon, smeren hun ouders ze van kop tot teen in met zonnebrandcrème om hen te beschermen tegen schadelijke UV stralen. Hoewel ook de ogen worden blootgesteld aan deze schadelijke stralen, wordt een zonnebril voor kinderen meestal vergeten. Ogen zijn een kostbaar bezit. Bescherm ze daarom goed met een veilige bril van MFS eyewear.De zonnebrillen van MFS Eyewear bieden een grondige bescherming tegen de zon. Het zijn geen speelgoedzonnebrillen! Anders dan normale baby- en kinderzonnebrillen bieden ze 100% UV bescherming (zowel UVA als UVB).