Stippen verfstiften - Dot Paints

Kleurrijke set stiften met uniek effect in 8 kleuren

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER455

Wil je kindje graag schilderen maar heb je geen zin in al dat gedoe met potjes water, borstels, doekje, ...? Haal dan deze verfstiften boven voor creatieve fun zonder gesmos en gedoe.

Acht kleurrijke stempelstiften met ronde punt waarmee je speciale effecten en de mooiste kunstwerkjes kan maken.

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770135

TypeStiften & pennen
Leeftijdvanaf 3 jaar

De stippen verfstiftenset Dots Paint van TIGER TRIBE is een set van 8 kwalitatieve en super kleurrijke stiften met ronde stempelpunt waarmee je kan stippen en tekenen met een schilder effect.

Ontworpen om schoon en gemakkelijk te verven, gewoon de dopjes eraf draaien en het plezier kan beginnen. Kinderen zullen het geweldig vinden om te experimenteren met de verschillende effecten die kunnen worden bereikt met de ronde sponsapplicator - van grappige stippen tot het mengen van kleuren.

Inhoud: 8 gekleurde markers - niet giftig, geurloos en oplosbaar in water.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien! In deze tijd van digitale overbelasting zijn de cadeaus van TIGER TRIBE precies wat ouders en kinderen nodig hebben om (terug) plezier te vinden in spelen. Inspirerend speelplezier met TIGER TRIBE Als missie heeft TIGER TRIBE om de aangeboren fantasie van kinderen te voeden en te stimuleren. Met hun unieke producten spelen ze perfect in op de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, zodat ze zich kunnen onderdompelen in een wereld van plezier en avontuur. Veilig en plezierig spelen met kwaliteitsproducten De TIGER TRIBE collectie bestaat uit een breed scala aan creatieve producten, zoals kleurboeken, puzzels, knutselsets, spelletjes en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Geschikte cadeaus voor alle leeftijden Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om je kinderen te verwennen, TIGER TRIBE heeft voor elk wat wils. Hun producten zij n geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om ze te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en ze even weg te halen van de schermen. Kom en ontdek de creatieve wereld van TIGER TRIBE en laat je kinderen genieten van uren speelplezier. Ontdek de prachtige collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien!