Stoer tactiekspel - Vlucht uit de piratenbaai

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Wie denkt dat spookschepen en de griezelige spookkapitein Witbaard gewoon huiveringwekkende zeemansbegrippen zijn, heeft het goed fout.

Om de fabelachtige goudschat uit de gevaarlijke piratenbaai te redden, moet de bemanning piratenmachtig samenwerken. Met de juiste portie verstand en een beetje geluk, kunnen jullie ontsnappen aan spookkapitein Witbaard, alle spookschepen verjagen en jullie een weg uit de baai strijden.

Klaar om het te proberen?

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Durven jullie het aan? Dit stoer spel Vlucht uit de piratenbaai van Haba heeft het allemaal! Hou je dobbelsteen maar in de aanslag en redt samen de fabelachtige piratenschat uit de gevaarlijke piratenbaai. Echt leuk coöperatief spel om samen te spelen met heel het gezin!

Inhoud van de speldoos: 4 houten rallyauto’s, 24 straatplaatjes, 1 pitstraatplaatje, 4 start-/finishplaatjes, 4 jerrycanplaatjes. en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 2-4 personen

Spelduur: 15 minuten.

Materiaal: karton en hout

Geschikt voor spelers van 5-99 jaar.

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.34.323.30.33
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories