Stoffen poppenkast

Poppentheater om op te hangen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20800a

Poppenkast spelen met HABA (13)

Het doek gaat op! Hier zijn spannende avonturen te zien! Slim bedacht: nog voordat het doek opengaat kunnen de speelfiguren hun hoofd door het 'tovergat' naar buiten steken en het publiek groeten. De ophangpoppenkast is eenvoudig en in een wip op te bouwen: gewoon de telescopische stokken in de deuropening vastzetten en dan kan de show beginnen!

62,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7281

CollectiePoppenwereld
TypePoppenkasten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Flexibel in verschillende deuropeningen om vast te zetten en plaatsbesparend om op te bergen. Tip: de HABA-handpoppen zijn een superleuke aanvulling!
Materiaal: polyester, metaal, kunststof en hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
397.5922.12
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories