Strategisch gezelschapspel - Kunayala

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ270

Spelen we een spel met Djeco? (73)

Dit leuke gezelschapspel hoort thuis in elke spelletjeskast. Het is super spannend en speelt zich af in de mysterieuze onderwater wereld. Verzamel zoveel mogelijk vissen in je eigen kleur. Maar pas op voor de haai en vissenvloek.

Een beetje bluf komt goed van pas bij dit spannend strategie-spel! ;-)

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08478

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 9 jaar

Kuna Yala van Djeco is een leuk kleurenspel voor jong en oud, waarbij de juiste strategie centraal staat. De spelers voegen vissen toe of laten vissen verdwijnen. Leg tijdens je beurt telkens 1 van de 4 openliggende kaarten bij jezelf en 1 bij een tegenspeler. De speler die de meeste vissen in eigen kleur kan bemachtigen, is de winaar van dit super leuke gezelschapspel!

Inhoud speldoos: 64 viskaartjes, 22 koraalkaartjes, 8 haaikaartjes, 10 octopuskaartjes, 4 stevige bordjes en spelregels.
Afmetingen doos: 21 x 21 x 4 cm
Leeftijd: 8 tot 99 jaar
Aantal spelers: 2 - 4
Spelduur: 20 minuten

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
224220.38
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Spelen we een spel met Djeco?
Inspiratie en stories