Strategisch gezelschapsspel - Piraten zeeslag

Staat: Nieuw product

Janod

JS010

Alles voor een piratenfeestje! (25)

Welkom aan boord, zeeman! Wees je tegenstander te slim af en wees de eerste die alle schepen van de tegenstander tot zinken brengt.

Dit gezelschapsspel komt in 2 moeilijkheidsgraden. Perfect voor zowel beginnende als gevorderde matrozen.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02835

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Piraten zeeslag spel van Janod is een strategische gezelschapsspel met 2 moeilijkheidsgraden (20-vaks rooster voor beginners / 64-vaks voor gevorderden). Elke speler heeft 10 magnetische schepen die ze op het rooster moeten plaatsen. Er is ook een raster (uitwisbaar) waarop je alle kanonschoten kan registreren die aan de andere kant worden afgevuurd.


Materiaal: karton
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal spelers: 2 personen
Afmetingen: 30 x 4 x 22 cm
Inhoud: 4 roosters die in de plastic hoeken van het frame schuiven, 2 compartimenten, 20 magneten, 2 uitwisbare roosters en 2 uitwisbare pennen

--
Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!_

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Alles voor een piratenfeestje!
Inspiratie en stories