Streelzacht knuffeltje Hugo tetra - marineblauw

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBHOP046

Doe je oogjes dicht samen met Hugo, een heerlijk zacht en schattig knuffelvriendje gemaakt uit organisch tetra katoen dat zachter wordt na elke wasbeurt.

Dit donkerblauw lappenpopje, met vleugeltjes en snavel in lichtgrijs is een uniek ontwerp van Hoppa en wordt vast snel een vaste waarde in de wereld van jouw kapoentje. Fijn detail: het hoofdje van Hugo is gemaakt uit wol en absorbeert vertrouwde geuren van thuis, erg handig om je kleintje gerust in slaap te doen vallen, ook op verplaatsing.

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOP-HG-MUS 500

CollectieHugo
TypeKnuffelpopjes
KleurMarine blauw

Tetra slaapknuffeltje Hugo tetra groen is een zacht knuffelpopje uit ecologisch tetra katoen. Dit vogeltje is net zoals de rest van de Hoppa lappenpopjes op een duurzame en ecologische manier geproduceerd en verkrijgbaar in verschillende karakters en kleurtjes, deze versie in zacht groen zal vast en zeker platgeknuffeld worden, denk je ook niet?

Knuffel kwijt? Babylonia heeft een reserve van elk model dus dat stelt gerust.

Afmetingen: 31 x 22 x 3 cm
Materiaal: 100% organisch katoen - wollen hoofdje
Wasadvies: enkel handwas, niet weken en niet geschikt voor de droogtrommel

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.