Strijkapplicaties - Zee

Setje van 3 hippe strijkpatches; een hartje, dolfijntje en zeemeermin

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA250

Schitterende accessoires van Souza for kids! (335)

Geef je jas, jeans, boekentas of turnzak een extra speciale en unieke toets met deze hippe strijkpatches van het topmerk Souza for kids!

Je kan ze makkelijk op strijken en ze zorgen elke dag opnieuw voor wat extra fun en magie in je dag.

5,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105055

TypeStrijkapplicaties
KleurMeerkleurig

Toffe set van 3 Souza strijkapplicaties Zee met een hartje, roze dolfijn en schattig zeemeerminnetje.

Afmetingen: ongeveer 4 x 5 cm, 3 x 2 cm cm en 2,5 x 3 cm - verpakking 14 x 7 cm

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16810.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories