Stylish knuffeldoekje kat Fernand - Les Moustaches

Driehoekig knuffeldoekje met poes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO081

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Heerlijk toch? Fernand is een atypisch knuffeldoekje boordevol stijl. Deze kat maakt deel uit van de Les Moustaches lijn van Moulin Roty, met een stylish hoedje, fluffy snuit en gele kraag.

Ideaal om elke dag - en nacht - te knuffelen!

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666017

CollectieLes Moustaches
TypeKnuffeldoekjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Driehoekig knuffeldoekje kat Fernand uit de Les Moustaches reeks van Moulin Roty. Fernand is een ideaal kraamgeschenk en kan vanaf de geboorte knuffelt worden.

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Materiaal: katoen, polyester

Afmetingen: 27 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories