Super cute peuterboek - Ik zoen jou

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA148

Een boekje is een uniek geboortegeschenk dat misschien wel het langste mee gaat van alle cadeautjes. Dit lief peuterboekje Ik zoen je brengt een fijne boodschap - jij bent om te zoenen van top tot teen - en is heerlijk om te lezen met je baby'je.

13,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044838459

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurGuido van Genechten
IllustratorGuido van Genechten
GenrePeuterboeken
ThemaLiefde en geluk

Lief peuterboekje Ik zoen je is een ode aan de tederheid en meteen ook het perfecte geboortecadeau voor iedereen die van zoentjes houdt.

Auteur en illustrator: Guido Van Genechten
Uitgeverij: Clavis
Afmetingen: 22 x 21,1 x 1,4 cm
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Aantal pagina's: 18
ISBN: 9789044838459

_

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

 

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.