Super leuk magneet- en krijtbord - Magic

Staat: Nieuw product

Janod

JS109

Vier activiteiten gecombineerd in één draagtas. Dit magneet-, schrijf- en krijtbord is een gedroomd geschenk voor elk kind.

Je hartedief kan dit handige speeltje overal mee naartoe nemen, gewoon dichtklappen en meedragen met het handvat. Als je klaar bent, past alles erin. Dit maakt het ultracompact en zo neemt weinig ruimte in. Ideale cadeautip voor creatieve kinderen!

42,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J05014

SamenstellingenHout
TypeMagneet- en krijtborden
KleurWit
Leeftijdvanaf 3 jaar

Super fijn magneet- en krijtbord Magic uit de collectie van Janod kan je openklappen en makkelijk met je mee nemen. In dit koffertje huizen maar liefst 4 activiteiten:

  • Een magische tekentafel met tekenpen. Schuif de hendel gewoon van links naar rechts en de tekening wordt als bij toverslag gewist! 
  • Een magnetische zijde met 42 magneten (27 letters, 10 cijfers en 5 tekens) voor kinderen om het alfabet te leren en hun eerste berekeningen uit te voeren terwijl ze plezier hebben. 
  • Een zwart bord met een doos krijtjes en handige bordwisser. 
  • Een wit bord voor gebruik met een droog uitwisbare stift (apart verkrijgbaar). 

Afmetingen: 37 x 4 x 30 cm
Materiaal: hout, plastic, nylon handvat
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Cor D.
  •  de 14/06/2021
Gewoon goed
  • Door Anonymous A.
  •  de 19/01/2021
Ik heb het nog niet kunnen uitpakken omdat de kinderen nog niet jarig zijn. Maar van de buitenkant ziet het er prima uit; ik heb er alle vertrouwen in
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.