Super spannend spel - Vuurdraken *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19219

Gezelschapsspelen van HABA (136)

In het dal van de vuurdraken borrelt het vervaarlijk onder het aardoppervlak... De kolossale vulkaan Rubino staat na duizend jaar op het punt van uitbarsten!

37,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7322

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

De drakenruiters kunnen er amper op wachten, want volgens de overlevering borrelen er uit de vulkaan waardevolle drakenrobijnen op. Wie met tactische vaardigheid en een beetje geluk bij het dobbelen zijn figuren rond de vulkaan laten vliegen en de meeste van de begeerde drakenrobijnen verzamelt, wordt aan het eind als de onoverwinnelijke drakenruiter in de geschiedenis opgenomen!

Vuurdraken is een überspannend spel van HABA dat je met 2 tot 4 personen kan spelen van 5 tot 9 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories