Supertof boek - Het grote boek voor kleine klussers

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN022

Meten, kloppen, zagen en tellen. Dit is het ideale boek voor kleine bouwers met handige handjes. Het grote boek voor kleine klussers is een leuk boek én een gereedschapskist in één. Laat het klussen beginnen!

12,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401449298

Leeftijdvanaf 2 jaar
GenrePeuterboeken

Boek en gereedschapskist in één, dat meteen ook de fijne motoriek van peuters stimuleert. Haal je gereedschap tevoorschijn: meet, draai, klop, zaag en tel tot vijf!
Het leukste boek voor peuters met handige handjes.

Dit boek bevat: een hamer, een zaag, een schroevendraaier, een moersleutel, een meetlint, schroeven, moeren en spijkers, gemaakt van stevig karton.

Afwerking: Hardback
Aantal pagina's: 10
Afmetingen: 31 x 25 x 2,4 cm
Verschijningsdatum: 23/01/2018
Uitgeverij: Lannoo

Leeftijd: peuters

Uitgeverij Lannoo is de grootste onafhankelijke uitgeverij in België. Hun publicaties zijn toonaangevend in de Lage Landen en ze hebben boeken van elke soort - van fictie tot non-fictie - voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen.  Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.030.30.241.05
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.