Supertoffe Color & Doodle mat - Dinos

Staat: Nieuw product

Jaq Jaq Bird

BL111

Creativiteit kent geen grenzen dankzij deze oprolbare placemat met boterkrijtjes. Het houdt je mini artiest op een creatieve - en unplugged - wijze zoet. Je kan inkleuren op de ene zijde en naar hartenlust eigen creaties maken op de andere.

Inclusief 4 Butterstix krijtjes, deze zijn stofvrij en de is placemat afwasbaar: je kan hem dus keer op keer gebruiken. Hoe leuk is dat!?

12,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Opvouwbare Color & Doodle placemat Dino's van Jaq Jaq bird met Triceraptops en torosaurus prent. Laat je kleintje de mooiste tekeningen maken, schrijven en kribbelen op deze afwasbare en herbruikbare placemat. Leuk om je thuis mee uit te leven maar ook onderweg, op restaurant, tijdens lange autoritten, op vakantie, ... samen met de 4 stofvrije krijtjes kan je aan de slag en heb je alles bij je om naar hartenlust te schrijven of tekenen.

Er zijn verschillende motieven verkrijgbaar, inclusief 4 krijtjes/butterstixs. Tip: neem er een set van 12 ButterStix bij, zo geraak je nooit uitgetekend.

Afmetingen: 28 x 43 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Gebruiksadvies: enkel gebruiken met butterstix krijtjes, makkelijk proper maken met een vochtige doek en opnieuw gebruiken.

_

De eigenares van Jaq Jaq Bird werd geïnspireerd door haar dochter die eindeloos veel tekeningen maakte en nog meer papier weggooide omdat ze opnieuw wou beginnen. Met dat idee in het achterhoofd  ontwikkelde ze een herbruikbaar boekje dat dienst doet als een oneindig groot canvas voor kleine artiesten. Samen met de gepatenteerde stofvrije krijtjes is dit een heerlijk product voor creatieve kleintjes, onderweg maar ook thuis!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.14
Maak kennis met het schattige Jaq Jaq Bird , een Amerikaans kindermerk met leuke spulletjes voor thuis of op school. Van tekenborden tot krijtjes en kleurboekjes. Alles om jouw kindje urenlang creatief speelplezier bezorgen!