Superzacht knuffeldoekje Koco Koala - Dans la jungle

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO248

Dans la jungle - Moulin Roty (30)

Wie wil er knuffelen met Koco de koala? Iedereen!

Want dit knuffeldoekje is gemaakt van superzachte stofjes met leuke accenten. Aan het linkerpootje zit een blad als bijtspeeltje en aan de rechterzijde een lusje waar een tutje makkelijk aan bevestigd kan worden. Win, win!

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668015

CollectieDans la jungle
TypeKnuffeldoekjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf de geboorte

Superzacht knuffeldoekje Koco Koala uit de tropische Dans la jungle collectie van Moulin Roty. Koco heeft een hoog knuffelgehalte en is afgewerkt met fijne details en kleuren. Aan het babydoekje zit ook een handig bijtspeeltje die helpt tijdens het doorkomen van pijnlijke tandjes en een fopspeenclip, zodat deze lieve koala ook een prima oppasser is voor je favoriet tutje.

Afmetingen: 30 cm hoog

Materiaal: zachte katoen, vulling: 100% polyester, elastaan

Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte

Onderhoud: wassen kan op een fijn wasprogramma, max 30°, in een waszakje maar Zimba mag niet in de droogkast.

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen ... stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories