Superzacht tetradoek knuffeltje - Cute bunny

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ40876

Zacht knuffeldoekje van een knap konijn, uit de nieuwste collectie van Fabelab. Fijn om met de handjes en de mond te ontdekken.

Mooi zacht roze van kleur en gemaakt van hydrofiele katoen. Een vriendje voor het leven!

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2801803103

CollectieAnimal Friends
TypeKnuffeldoekjes
KleurRoze
DiertjesKonijn

Geïnspireerd door dromers en avonturiers zijn deze knuffeldoekjes gecreeërd door het Scandinavische FABELAB. Ze verwelkomen je in een prachtig universum van organische stoffen om te knuffelen, dutjes mee te doen en van te houden.

Deze knuffeldoekjes zijn naast dit knappe konijn nog verkrijgbaar in verschillende andere dieren. Het zijn allemaal zachte vriendjes die je kleintjes vergezellen op hun dagdagelijkse reis om de wereld te ontdekken!

Afmetingen: 34 x 26 cm

Materiaal: buitenkant 100% organisch katoen met het GOTS label, polyester binnenkant.

Wasadvies: wassen op maximum 30°

Dit product is met aandacht voor de kwaliteit met de hand afgewerkt. Er zijn verschillen merkbaar in de afwerking, maar dat maakt ze net zo uniek en nog een beetje specialer.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.010.220.05
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!