set housse de couette et taie trompe l'oeil 'Pirate' 2p

Te gekke 2-persoons bedset - Pirate

Staat: Nieuw product

SNURK

KZ25877

Wees gewaarschuwd landratten, hier slaapt een echte piraat! Die wapens? Echt. De papegaai? Echt. De jas, hoed en laarzen? Uit dé piratenfilm. Geen sterveling die het nog waagt om jouw schatten te stelen. Je kan gewoon met twee ogen dicht slapen...arrrr! Het piratenpak werd voor de fotoshoot geleend van een film & theater kostuumatelier in Londen. Zo spreekt Piraat bedset tot de verbeelding van elke onverschrokken avonturier!

119,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

SNURK beddengoed wordt gemaakt van 100% zacht katoen van hoge kwaliteit en is wasbaar op 30° of 40°C.

De 2-persoons dekbedovertrek meet 220x240 cm, met een totale lengte (incl. instopstrook) van 260 cm. Komt met twee kussenslopen van 60x70 cm.

Heb je de print liever aan de linkerzijde? Dat kan heel eenvoudig. Draai gewoon de bedovertrek om en klaar!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22024001.95
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal. Het verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland. Tot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)