Tekendoos voor de kleinsten

Creatieve doos met 8 potloden, 8 stiften en 6 krijtjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ672

Les Couleurs: creatieve tools van Djeco (24)

Maak de mooiste tekeningen, verslind kleurboeken en leer alle kleuren van de regenboog met deze knappe tekendoos van Djeco.

Met deze doos heb je alles in huis om de mooiste tekeningen te maken.

30,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09010

CollectieThe colors
TypeTekendozen
Technieken & ambachtenKleuren
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Knappe tekendoos voor de kleintjes met 8 kleurpotloden, 8 stiften en 6 krijtjes in alle kleuren van de regenboog. Deze creatieve doos van Djeco stimuleert de creativiteit vanaf het prille begin. Een fijn geschenk voor elk kind.

Leeftijd: vanaf 2,5 jaar
Afmetingen doos: 26 x 20,5 x 4 cm

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Les Couleurs: creatieve tools van Djeco
Inspiratie en stories