Tekenset - How to Draw - Summer Fun

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER407

Compact en creatief plezier met Tiger Tribe! (36)

Wil je graag leren tekenen? Dan zijn de How to Draw sets alles wat je nodig hebt om tekenen makkelijk en leuk te maken. Volg de eenvoudige stapsgewijze instructies en je mini zal in een mum van tijd prachtige kunstwerkjes maken!

Perfect meeneem formaat om overal te beginnen tekenen, ideaal geschenk voor creatieve kindjes.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760276

TypeKleursets
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 5 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Unieke tekenset How to Draw Summer Fun van Tiger Tribe leert kinderen stap voor stap om magische figuren te tekenen. Wat een origineel cadeau voor magische kleurmomenten! Ook verkrijgbaar in andere thema's.

Elke set bevat:

  • How to draw boekje
  • schetsblok met 36 pagina's
  • 9 kleurpotloden  
  • puntenslijper en gum
  • handige opbergdoos, perfect voor onderweg


Afmetingen doos: 15,8 x 24 x 4 cm
Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Compact en creatief plezier met Tiger Tribe!
Inspiratie en stories