Theatertje en schaduwpoppetjes - Les histoires du soir

12 lasercut schaduwpopjes met houten stokjes en achtergrond

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO224

Les histoires du soir by Moulin Roty (10)

Het verhaal van Assepoester spreekt al zo lang tot de verbeelding - van de bezem, de stiefzussen tot de pompoenkoets en natuurlijk hét schoentje - maar als je het vertelt met dit prachtig theater en de bijpassende schaduwpoppetjes dan wordt het ineens nog een stuk magischer.

Dit is een uniek geschenk uit de Les histoires du soir collectie van het Franse Moulin Roty.

44,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711000

CollectieLes histoires du soir
TypeSchimmenspelen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Theatertje en schaduwpopjes Les Histoires du soir van Moulin Roty bestaat uit een levensecht pop-up theater uit karton - voor en achterkant zijn mooi geïllustreerd vol detail - 12 schaduwpopjes die met lasercut zijn uitgesneden en makkelijk op de stokjes te monteren zijn en een lasercut bos achtergrond, allemaal in Assepoester thema. Plaats een lamp achter het theater en het schimmelspel kan beginnen.

Afmetingen: 48 cm x 35,5 cm
Materialen: hout en karton

_

Les Histoires du Soir is een collectie vol verhalen, fantasie, verbeeldingskracht en magie. Unieke geschenk voor kinderen en hun ouders. Een geweldige manier om de verbeelding van je kind te prikkelen en eindeloos veel verschillende scènes uit te vinden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories