Tof mini kussentje - Bonne Nuit

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML016

Perfect kussen met eenduidige boodschap: bonne nuit, slaapzacht.

Droomzacht, slaapwel, tot morgen ... wat je ook zegt tegen je kleine schattebout zegt als de nacht valt, dit superzachte MIMI'lou kussentje zal ervoor zorgen dat ze zacht in slaap vallen.

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : COU30

TypeKussens
KleurRoze
Vormrechthoek

Bonne Nuit is een mini-kussentje van MIMI'lou, oud roze van kleur en met een feestelijke letterbanner op de zachte stof geprint. De kussens van MIMI'lou, in verschillende maten, kleuren en vormen, geven subtiel stijl en kleur aan de kinderkamer en zijn onderling makkelijk te combineren.

Afmetingen: 30 x 20 cm

Materiaal: 100% katoen, vulling in polyester

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.30.030.182
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!