Tof verbeeldingsvol spel - De verhalenwerkplaats

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ26342

Les histoires du soir by Moulin Roty (13)

Vind met De Verhalenwerkplaats je eigen verhalen uit die origineel, humoristisch, magisch,... zijn! Fun voor heel de familie en voor...

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711092

CollectieLes histoires du soir
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Vind met De Verhalenwerkplaats je eigen verhalen uit die origineel, humoristisch, magisch,... zijn! Fun voor heel de familie en voor onvergetelijke bedtijd verhalen. Hoe werkt het spel? Heel eenvoudig! Draai aan het wiel en kijk bij welke kleur de pijl stopt. Neem het aantal kaartjes in de juiste kleur aangegeven door de pijl. De kaartjes tonen plaatsen, personages, rekwisieten,... die in jouw verhaal moeten voorkomen.
De Verhalenwerkplaats is geschikt voor kids vanaf 4 jaar en kan gespeeld worden met 1 tot 4 spelers.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.5153.50.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories