Tof verbeeldingsvol spel - De verhalenwerkplaats

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ26342

Les histoires du soir by Moulin Roty (20)

Vind met De Verhalenwerkplaats je eigen verhalen uit die origineel, humoristisch, magisch,... zijn! Fun voor heel de familie en voor...

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711092

CollectieLes histoires du soir
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Vind met De Verhalenwerkplaats je eigen verhalen uit die origineel, humoristisch, magisch,... zijn! Fun voor heel de familie en voor onvergetelijke bedtijd verhalen. Hoe werkt het spel? Heel eenvoudig! Draai aan het wiel en kijk bij welke kleur de pijl stopt. Neem het aantal kaartjes in de juiste kleur aangegeven door de pijl. De kaartjes tonen plaatsen, personages, rekwisieten,... die in jouw verhaal moeten voorkomen.
De Verhalenwerkplaats is geschikt voor kids vanaf 4 jaar en kan gespeeld worden met 1 tot 4 spelers.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.5153.50.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories