Toffe houten inlegpuzzel - Coucou-house

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ831

Iedereen puzzelt met Djeco (31)

6 schattige dieren met hun huisje maken van deze houten reliëfpuzzel een streling voor het oog. Een perfect geschenk voor elke beginnende puzzellaar. De dikke stukjes passen perfect in kleine handjes en zo kan je mini ze perfect in het puzzelbord te plaatsen.

Naast het puzzelen zijn de kleurrijke puzzelstukjes ook leuk om apart mee te spelen!

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01064

SamenstellingenHout
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

Houten kinderpuzzel Coucou-house van Djeco is perfect voor de beginnende puzzelaars. Deze inlegpuzzel heeft 6 grote puzzelstukken van dierenhuisjes. De stukjes zijn makkelijk vast te nemen met kleine handjes.

Materiaal: hout
Afmetingen: 31 x 2,5 x 22 cm
Leeftijd: vanaf 1 jaar

_

Voor Djeco is een geslaagd gezelschapsspel niet alleen een spel met goede spelregels en duidelijke spelvormen maar ook een spel dat mooi en duurzaam is. Al hun spelletjes zijn in een speelgoed bibliotheek of thuis getest. Ze zijn het resultaat van eenvoudige regels, een sterk concept van de auteur en de grafische wereld van de illustrator.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/04/2021
Verkeerde puzzel gekregen
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 08/04/2021

Beste+Elke%2C+Bedankt+voor+uw+beoordeling.+Het+spijt+me+te+horen+dat+er+een+vergissing+is+gebeurd+met+uw+bestelling.+Wij+nemen+contact+op+met+u+per+mail.+Met+vriendelijke+groeten%2C+Vanessa

Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories