Toffe klerenset - Herfstwind

Staat: Nieuw product

Haba

HAB498

poppen wereld van Haba (58)

Bij koelere herfsttemperaturen moeten de kleine poppenvriendjes het ook warm en knus hebben. Gelukkig is er deze mooie herfstwind outfit, zo kan ook de favoriete pop van je kind deze herfst en winter mee op pad in een aangepaste outfit.

De herfstjack, tas en sjaal passen perfect bij elkaar en vormen een stijlvolle combinatie.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304585

CollectiePoppenwereld
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Herstwind poppenkleedjes passen perfect voor de 32 cm grote speelpoppen, deze set bestaat uit een stijlvolle jas, roze sjaal en schattig handtasje. Allemaal hoogwaardig afgewerkt en eenvoudig aan en uit te trekken.

En je pop mag mee naar buiten dus mogen deze kleedjes ook gewoon in de wasmachine als je weer thuis komt, ze zijn wasbaar op max 30 °C.

Inhoud: 1 jas, 1 sjaal, 1 tas.
Afmetingen: 1 x 22 x 15 cm
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar
Materiaal: polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories