Ma Corolle blauwe salopette

Toffe Ma Corolle blauwe salopette

Staat: Nieuw product

Corolle

COR094

Salopetten zijn helemaal in! Lekker comfortabel voor een dag in het weekend maar ook hip om door de week te dragen. Deze salopette is makkelijk aan en uit te doen, zelf door kleine handjes, dankzij de velcro-sluiting en past perfect voor de Ma Corolle pop van 36 cm.

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FPK44

Blauwe tuinbroek met jeans look van Ma Corolle met velcro. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg leuke poppenaccessoires waar je uit kunt kiezen. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Opgelet: deze salopette is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.