Toffe mini duffle rugzak Spooky - zwart

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG044

Spooky Collectie van Lässig (14)

Of je nu voor een dagje naar de crèche trekt, naar oma & opa of naar het park ... dit schattig zwart rugzakje met lichtgevend spookjesprint maakt van elk uitje een feest.

28,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1203012015

CollectieSpooky
TypeRugzakken
KleurZwart

De Lässig Mini Duffle rugzak is de ideale compagnon voor jouw kleine spruit, met waterafstotend materiaal en glow-in-the-dark spookjes als leuke verrassing.  Binnenin is genoeg plaats voor bijvoorbeeld een lunch, de drinkfles kan in een apart zakje aan de zijkant, de kleinste schatten kan je wegstoppen in het extra zakje met rits. Er is een sleutelring en een naam-etiket op de flap die je sluit met een clip. Eens alles erin zit kan je het rugzakje makkelijk op je schouders dragen dankzij de gewatteerde, aanpasbare schouderiemen. Ook verkrijgbaar in perzik met rode binnenkant.

Gewicht: 278 gram
Materiaal: 100% polyester - waterafstotend
Afmetingen: 22 x 12 x 28 cm

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.030.310.280.31
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories