Tsjoeke, Tsjoeke, kleine trein - Kleurenspel

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (140)

Tsjoeke, tsjoeke, daar komt de trein! Op de vier perrons verdringen de passagiers zich. Nu hebben de spelers geluk nodig bij het gooien en een goed overzicht bij het omzetten van de wissels. Maar wat gebeurt er? De passagiers hebben tickets voor verschillende stations. Wie met de trein de meeste passagiers naar zijn/haar eigen station kan brengen, wint het spel.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303737

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
  • XXL-spelbord met spoorwegnet, wissels en stations
  • met kleurrijke, houten trein
  • 3 varianten met verschillende moeilijkheidsgraad


Inhoud: 1 groot puzzel-spelbord, 3 gekleurde wissels, 1 wisseldobbelsteen, 1 trein, 24 passagierskaartjes, 4 stationskaartjes, 1 handleiding.

Taal van de spelhandleiding: Italiaans, Engels, Spaans, Nederlands, Frans & Duits

Aantal spelers: 2 - 4 personen

Leeftijd: 3 - 8 jaar.

Speelduur: 10 min

Materiaal: karton, hout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
372771.3
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories