Tsjoeke, Tsjoeke, kleine trein - Kleurenspel

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Tsjoeke, tsjoeke, daar komt de trein! Op de vier perrons verdringen de passagiers zich. Nu hebben de spelers geluk nodig bij het gooien en een goed overzicht bij het omzetten van de wissels. Maar wat gebeurt er? De passagiers hebben tickets voor verschillende stations. Wie met de trein de meeste passagiers naar zijn/haar eigen station kan brengen, wint het spel.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303737

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
  • XXL-spelbord met spoorwegnet, wissels en stations
  • met kleurrijke, houten trein
  • 3 varianten met verschillende moeilijkheidsgraad


Inhoud: 1 groot puzzel-spelbord, 3 gekleurde wissels, 1 wisseldobbelsteen, 1 trein, 24 passagierskaartjes, 4 stationskaartjes, 1 handleiding.

Taal van de spelhandleiding: Italiaans, Engels, Spaans, Nederlands, Frans & Duits

Aantal spelers: 2 - 4 personen

Leeftijd: 3 - 8 jaar.

Speelduur: 10 min

Materiaal: karton, hout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
372771.3
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories