Uitdagend breinspel - Crazy sudoku

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ486

Educatieve spelletjes van Djeco (27)

Laat je brein flink werken met dit Sudokuspel met een twist! Djeco stopt de Sudoku klassieker in een nieuw jasje. Geen cijfers maar rijen die gevuld moeten worden met gebouwen.

Plaats de 16 tokens op de kaart, zoals de instructies aangeven. Logica is nodig om de uitdagingen aan te gaan en te overwinnen. Er zijn 4 verschillende moeilijkheidsniveaus. Een spelletje voor 1 speler duurt ongeveer 15 minuten. 

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08488

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Inhoud: 16 fiches met 4 verschillende typen huizen in 4 kleuren, 40 uitdagingskaarten (4 moeilijkheidsniveaus)

Ontworpen door Régis Lejonc
Spelletjesschrijver: Alain Brobecker

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Afmetingen doos: 21,5 x 21,5 x 3 cm

Djeco houdt van gezelschapsspelletjes. Heel wat klassiekers zijn door Djeco in een modern jasje gestopt. Maar ook nieuwe spellen kan je in de collectie ontdekken. Spelen is nadenken zonder verveling, het geheugen ontwikkelen, het observatievermogen aanscherpen, het stimuleren van conversaties, samen veel pret beleven en nog veel meer. Djeco heeft een groot assortiment klassieke en nieuwe spellen, rijk aan verrassingen en voor elk wat wils.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories