Ulla opstapje - Sandy

Handig crèmekleurig badkamer accessoire voor kleine kindjes

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1599

Alles voor een succesvolle potjestraining! (23)

Je kan niet om de praktische spullen die je nodig hebt met kleine kindjes in huis. Ze maken het leven makkelijker. Als ze er dan nog eens zo mooi en stijlvol uitzien als dit knap opstapjes uit een mix van bamboe en melamine dan worden we er extra blij van.

Het handig bankje is super handig in de badkamer, keuken, ... en is voorzien van anti-slip en een handig gaatje om water er makkelijk te laten uitlopen of om het op te pakken.

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12861 5060

CollectieUlla
TypeOpstapjes
PrintsSandy
KleurCrème

Ulla opstapje Sandy van Liewood, verkrijgbaar in verschillende Liewood kleuren en voorzien van antislip. Dit opstapje kan max 50 kg dragen en is gemaakt uit een bamboe mix, het is dus niet alleen mooi en handig maar ook een duurzaam alternatief voor plastic opstapjes. Bovendien is het een lichtgewicht en makkelijk te verplaatsen dankzij het panda vormig gaatje.

Dit hip opstapje wordt geleverd in een mooie doos.

Afmetingen: 36 x 18 x 23 cm

Materiaal: 30% bamboe vezel - 70% melamine

Let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0003
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Alles voor een succesvolle potjestraining!
Inspiratie en stories