uniek Sebra meegroeibedje in licht blauw

Staat: Nieuw product

Sebra

KZ29791

Sebra bed (2)

The bed that grows with the child
Een prachtig bedje uit beukenhout dat meegroeit met je kind van baby tot een zevenjarige. De prachtige licht blauwe kleur maakt dit bedje de perfecte eye-catcher in de kinderkamer. Het bedje is makkelijk uit te schuiven tot kinderbed en heeft extra poten voor stevigheid.

849,00 €

594,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

STOP/FINISTOP

Het Sebra bed is gebaseerd op het design van architect Viggo Valdemar Einfeldt uit de jaren veertig. Hij wilde een veilig bed voor het kind dat meegroeit met het kind. Het Sebra bed was geboren.

Het design is sindsdien geüpdatet door Sebra om te voldoen aan de Europese veiligheid standaard DS/EN 716 voor kinderbedjes. Sebra respecteert het originele klassieke design van Einfeldt maar heeft de wensen van de hedendaagse ouder in acht genomen. Dit betekent dat het bedje nu hoger verhoogd kan worden en de installatie naar kinderbed nog gebruiksvriendelijker is.

Afmetingen: Het Sebra bedje heeft een lengte van 112.5 cm en breedte van 70 cm als babybedje en een lengte van 155 cm als kinderbed.
Leeftijd: geschikt van 0 t/m 7 jaar
De speciale matras voor het bedje is ook bij ons in de webshop te verkrijgen.

Dit product wordt gratis bezorgd in België via palletvervoer. Voor levering in Groothertogdom Luxemburg, Nederland en Duitsland is er een extra kost (kies deze optie). Voor levering in andere landen, contacteer eerst de kleine zebra klantendienst voor de geldende bezorgtarieven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
155887035
Sebra Interior maakt prachtig Deens design . Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.
Collectie Sebra bed
Inspiratie en stories