Unieke Dieren bioscoop set

Magische dieren bioscoopdoos

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO030

Les histoires du soir by Moulin Roty (10)

Om het bedtijdverhaaltje op een originele manier aan je kind te vertellen, is hier de bioscoopdoos van Moulin Roty.

Heb je een kaartje? Zet je dan comfortabel en geniet van de film!

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711089

CollectieLes histoires du soir
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Sprookjes bioscoopset van Moulin Roty. Reuzeleuk om samen verhaaltjes vertellen nog leuker te maken. Deze set met dieren-thema en bevat een blok met programma's, afscheurbare bioscoopkaartjes, een zaklamp en vijf schijven met acht illustraties. Wanneer geprojecteerd op een muur, vertelt elke schijf een kleurrijk verhaal om je kleintje(s) te verbazen. Opgelet: deze set is Franstalig.

Les histoires du Soir is een geweldige collectie van Moulin Roty met duizend en één verhalen die verteld worden met handen, kartonnen silhouetten en een zaklamp die kleurrijke afbeeldingen op een muur projecteert. Alles wordt mogelijk wanneer de magie het overneemt...

Afmetingen: 25 x 18 cm

Materiaal: karton en plasiek

Leeftijd: 4 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.39
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories