Unieke geluidenpuzzel - In de stad

Staat: Nieuw product

Haba

HAB553

Tatu-tatu, de hulpvoertuigen zijn er! Ze hebben veel werk in de stad, want op het grote kruispunt is een ongeluk gebeurd.

Als een van de 6 houten puzzelstukken juist in het puzzelbord wordt gelegd, klinkt het bijbehorende geluid. Dat is leuk en houdt de kleinsten lang betrokken bij deze fijne inlegpuzzel van Haba.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303180

CollectieHouten speelgoed
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar

Leuke houten inlegpuzzel In de Stad met 6 voertuigen. Leuk om typische stadsgeluiden te ontdekken, puzzelen bevordert de fijne motoriek en tegelijk blijft het boeiend dankzij de geluiden. Batterijen zijn niet inclusief (2 x 1,5 V AAA).

Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222300.58
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.