Unieke kleine servetten - Dragon Knights

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR374

Alles voor een ridder feestje (11)

Geef het verjaardagsfeest van je mini ridder een sprookjesachtige look dankzij het Dragon & Knights thema van mooiste feestmerk ter wereld.

Ze zijn wondermooi en maken je feesttafel écht af!

5,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 187315

CollectieDragon & Knights
TypeServetten
KleurGeel

Ridderlijke set van 16 kleine Dragon Knights servetten met details in zilver folie, een praktisch en tegelijk wondermooi feestaccessoire voor elk ridderfeest. Extra leuk in combinatie met de andere versiering en tafeldecoratie uit de Dragon Knight collectie van Meri Meri.

Afmetingen: 12,7 x 12,7 cm

Materiaal: papier

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De Dragon Knights collectie is op het lijf geschreven van echte drakenrijders, stoere binken die af en toe eens goed willen feesten. Dit cool feestthema zit vol unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een ridder feestje
Inspiratie en stories