Unieke kleurset - 5 fluwelen kleurkaarten

Dieren kleurplaten met fluweel, net magie - vanaf 6 jaar

Staat: Nieuw product

Janod

JS493

Deze kleurplaten zijn niet alleen leuk maar ook extra speciaal want je mag ze niet alleen inkleuren maar ook afwerken met zacht velours. Vijf kaarten om in te kleuren, met verwijderbare zones om het fluweel aan te brengen. Het is gemakkelijk, gewoon het velours op de zelfklevende zone aanbrengen, stevig wrijven met de vinger en voila: het fluweel kleeft als bij toverslag aan de kaart!

Een creatieve activiteit die rust, concentratie en kalmte brengt, welke ouder zegt daar nee tegen? :-)

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7792

5 fluwelen kleurkaarten van JANOD is een fijne creatieve uitdaging voor kinderen die houden van kleuren, dieren en creatief bezig zijn. Ideaal om boven te halen tijdens een regenachtige dag of tijdens de schoolvakantie.

In deze creatieve kleurset zitten vijf kleurkaarten met vlakken om af te pellen om het fluweel op te leggen. Het is gemakkelijk, leg het vel velours op de kleefzone, wrijf er goed over met je vinger en het fluweel wordt op magische wijze op de kaart gelegd!

Inhoud: 5 kaarten met te kleuren gebieden, 8 vellen fluweel in 4 verschillende kleuren: zwart, rood, geel en roze, 1 hulpmiddel om de gebieden waar het fluweel moet worden aangebracht te verwijderen. Inclusief stap voor stap handleiding

Aanbevolen leeftijd: 6-10 jaar (niet binnen het bereik van jonge kinderen laten)

Illustraties: Camille Tisserand

Herkomst: Ontworpen in Frankrijk, gemaakt in China

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.169
  • Door Marjolein N.
  •  de 11/07/2023
2de keer aangekomen en weer ontbreken de vloeren papiertjes.
  • Door Jettie S.
  •  de 23/03/2023
Goed
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.