Unieke metalen haak - Aapje

Staat: Nieuw product

Rice

Welcome to my jungle (197)

Laat deze metalen aap je keukenhanddoek vasthouden in de keuken of je tas, favoriete zonnehoed of jas in de gang. Deze metalen kapstok is verkrijgbaar in 3 kleuren en makkelijk te monteren, voor een instant make over van elke kamer in huis, want god is the details!

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HOOK-MONXC

SamenstellingenMetaal
TypeKapstokjes
KleurMeerkleurig

Metalen haak aapje uit de collectie van Rice is verkrijgbaar in 3 kleuren: groen, goud en bruin. Hij schittert in elke kamer en is makkelijk vast te maken aan de muur of een kast.

Afmetingen: 16 x 14 x 1 cm
Metaal: metaal

_

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in handige materialen, van handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken, inrichten of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.09
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories