Verkleedsetje met hoed en ooglapje - Piraat

Piraten hoed, haak, ooglapje en toverstaf met papegaai

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR830

Alles voor een piratenfeestje! (64)

Verkleed jezelf voor je piratenfeest - of gewoon omdat je van verkleden houdt - met deze complete piraten verkleedset.

Een sensationele piratenhoed, gouden ooglapje en natuurlijk een haak. Combineer dit met de toverstaf met daarop een kleurrijke papegaai, en je zult eruit zien als een echte veroveraar van de zeven zeeën!

68,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 222858

CollectiePirates
TypeVerkleedsets
KleurZwart

Stoer verkleedsetje Piraat van MERI MERI is een mooi afgewerkte set om je kleine piraat makkelijk en snel om te toveren tot een echte gevreesde zeerover. Onze tip: Zin in een stoer thema feestje? Check alles voor een geslaagd en origineel kinderfeestje in piratenthema >

Inhoud verkleedset:

  • Piratenhoed uit katoen, met een glanzend zilveren schedel en gekruiste botten detail, vulling uit polyfill
  • Glimmend zilveren ooglapje met polyfill
  • Glanzend zilveren haak met polyfill
  • Houten staf met daarop een kleurrijke papegaai en linten

Leeftijd: geschikt voor 3-6 jaar
Afmetingen verpakking: 29,2 x 2,5 x 40, 6 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een piratenfeestje!
Inspiratie en stories