Verzachtende Blooming Belly borstvoedingbalsem - Argan - 75 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

DM519

Borstvoeding is een gift van de natuur. Maar het kan - zeker in het begin - ook zorgen voor pijnlijk tepels. De Blooming Blossom natuurlijke borstvoedingsbalsem is geurvrij en dankzij zijn natuurlijke en hypoallergene ingrediënten kan je kleine schattebout veilig drinken en jij op een comfortabele manier voeden.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieBlooming Belly
TypeBalsems

Blooming Belly natuurlijke borstvoedingsbalsem op basis van arganolie, van Attitude. Arganolie is een rijk antioxidant dat al lang bekend staat om zijn voedende en hydraterende eigenschappen en zijn vermogen om huidinfecties te voorkomen.

Inhoud: 75 ml

Gebruiksadvies: Breng de balsem aan op pijnlijke of gesprongen tepels om de huid te hydrateren, verzachten en kalmeren. Breng voor of na elke voeding een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt aan om pijnlijke, droge, gesprongen tepels te kalmeren en te beschermen. Gebruik wanneer nodig. Niet schadelijk voor de baby dankzij de natuurlijke ingrediënten.

____

Attitude biedt een hele lijn ecologische verzorgingsproducten voor het hele gezin. Mooi vanbuiten én vanbinnen maar bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet. Ze werken ook CO2 neutraal door de CO2 die tijdens de productie en het transport vrij komt te compenseren door het aanplanten van bomen. Zeker het ontdekken waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Attitude is een Canadees bedrijf dat is gebouwd op innovatie en verbeeldingskracht: volledig natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging en huishoudelijk gebruik van de hoogste kwaliteit, met de minste impact op ons gezin en de planeet.Samenwerken naar een meer ecologisch levenWe worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos , billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers . Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.