Voelboek voor vliegers - Wat is de lucht mooi!

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA062

Met dit boekje ben je klaar om de lucht in te gaan. Net als de jonge vogel die samen met zijn lieve ouders de uitdaging aangaat. Het vliegen brengt allerlei obstakels met zich mee. Zo moet hij leren met het weer om te gaan en waar hij goed kan landen.

Door een prachtig kleurenpalet en voelelementen is dit prentenboekje verfijnd en leerzaam voor peuters.

16,95 €

10,17 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044833768

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurGuido van Genechten
IllustratorGuido van Genechten
GenrePrentenboek
ThemaDieren
STOP/FINISTOP

Mooi kartonnen prentenboek met afgeronde hoeken en zes magnifieke tekeningen verspreid over 2 pagina's. Er zijn extra effecten toegevoegd, om te voelen, zodat de beleving niet alleen visueel gebeurt. Het is een leuk spelletje om samen met je ukkie de andere dieren te benoemen. De tekst is kort, krachtig en fijn om te lezen. 

Dit prentenboek is enorm leuk om samen met jouw koter door te nemen. Je kunt je kennis overbrengen met een leuk boekje als gereedschap. De prenten van Guido van Genechten vormen het verhaal op een vrolijke manier. Voor kinderen vanaf 2 jaar. 

Auteur: Guido van Genechten
Illustrator: Guido van Genechten
Afwerking: hardcover
Leeftijd: 2 jaar
Aantal pagina's: 14
Formaat: 23 x 23 x 1,2 cm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
231.2230.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.