Voelboekje met geluiden - Vrooom

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL214

Laat je zintuigen dit schattig peuterboekje ontdekken met zachte details in de plaatjes en fijne geluidjes. Op elke pagina is een geluid te ontdekken.

Super fijn geschenk met bonte kleuren voor nieuwsgierige peuters die graag willen 'lezen' en ontdekken.

19,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83189

TypeBabyboekjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 1 jaar
GenreGeluidenboekjes

Dit grappige voelboek met geluiden Vrooom uit de collectie van Lilliputiens brengt op een originele manier het populaire thema van de voertuigen. Herken jij de geluiden en de voertuigen? Dit babyboekje stimuleert de verbeelding en fijne motoriek. 

Leeftijd: vanaf 12 maanden
Afmetingen: 15 x 15 x 2 cm

_

Lilliputiens is een Belgisch merk dat ons origineel en kwalitatief speelgoed brengt in de meest bonte kleuren en gekke karakters. Je kan ervan aan dat ze je kwaliteit bieden en zonder meer in de smaak zullen vallen bij je kindjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.