vrolijk bewaardoosje 'wean cube'

Staat: Nieuw product

Wean Green

Bewaar, serveer en vries de heerlijkste fruit- en groentenpapjes in met deze kleurrijke Wean Cubes bewaardoosjes. Wean Green's...

8,25 €

Add to my wishlist

Bewaar, serveer en vries de heerlijkste fruit- en groentenpapjes in met deze kleurrijke Wean Cubes bewaardoosjes. Wean Green's bewaardoosjes zijn gemaakt van het zuiverste, meest natuurlijke en oneindig recycleerbare materiaal, glas. Sluit met handige clipjes. De doosjes zijn 5 keer sterker dan gewoon glas, waterdicht, niet poreus en beschermen tegen chemische stoffen en voedselvlekken. BPA, PVC en Phalaten vrij. Erg makkelijk te gebruiken in de microgolf (zonder deksel), in de oven, vaatwas of vriezer. Inhoud: 120ml.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6.56.560.35
Wean Green werd opgericht in 2008 door Melissa Gunning, de trotse moeder van twee kleine meisjes, Rayne en Talia. Melissa combineerde haar passie voor gezond leven gezond en gelukkig baby's, wat uiteindelijk resulteerde in haar eigen bedrijfje. Haar creativiteit en enthousiasme zie je in elk aspect van het bedrijf en de producten. Wean Green doneert 1% van hun winst aan milieuorganisaties.