Vrolijk boekje - Sammie in de winter

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA030

Op mooie winterdagen moet je niet binnen blijven. Ben je klaar om erop uit te trekken en te gaan spelen in een dik pak sneeuw samen met Sammie en Job?

Sneeuw- en ijspret, non-sop met dit stevig vierkant boekje voor de kleinste boekenwurmen!

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044831450

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurAnita Bijsterbosch
IllustratorAnita Bijsterbosch
GenrePeuterboeken
ThemaSeizoenen
STOP/FINISTOP

Leer alle geheimen van de winter kennen samen met Sammie en Job in dit schattig boekje - met verrassende halve tussenpagina's - over buiten spelen in de winter. Ideaal om samen in te kijken en rustig voor te lezen aan kleine peuters. Ook verkrijgbaar met de andere seizoenen.

Auteur en illustraties: Anita Bijsterbosch
Aantal pagina's: 26
Thema's: winter, seizoenen, buitenspelen, de wereld rondom het kind
Leeftijd: vanaf 1 jaar Verschijningsdatum: juli 2017
Uitgeverij: Clavis
Formaat: 22,7 x 21,4 x 1,2 cm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.220.230.33
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.